Geslaagde personeelsdag.

Zondag 19 november hadden we het docententeam van Dansschool Fresh op visite. Zij hadden deze dag hun jaarlijkse personeelsdag. Bij aankomst scheen de zon, maar helaas verdween deze al snel. Terwijl de eerste groep in de boot plaats nam begon het te regenen, maar dat weerhield niemand ervan om hun eerste halen in een roeiboot te maken. Regen maakte plaats voor hagel maar zingend en hard op tellend voeren de boten over het kanaal. Een erg leuke sfeer zat erin zelfs met deze mindere weersomstandigheden. Al met al een geslaagde teambuilding want er werd goed samengewerkt in de boten, iedereen haalde “droog de kant. De meeste waren wel verzopen katjes maar dat kwam van het water dat van boven kwam.

De dag was uiteraard niet mogelijk geweest zonder e inzet van onze vrijwilligers, Thijs, Sandra, Wim, Christel en Paul hartelijk bedankt voor jullie inzet!

Wil jij met je bedrijf, vereniging of vriendengroep ook een keer lekker roeien bij ons? Neem dan contact met ons op, er is van alles mogelijk.