Verslag Borrelen & Bowlen (20 oktober 2013)

Door: Karin Roes

Zo rond vier uur ’s middags hadden de eerste leden al hun weg gevonden naar de kelder in Partycentrum de Sluis.  Een vorige groep had het bowlen net afgerond en ging weg .  Vrij snel daarna was bijna iedereen die zich had aangemeld  voor deze middag (18) aanwezig  en hadden we het eerste biertje besteld. 

Na inventarisatie wie er mee wilde doen met bowlen, verschenen de namen op het bord . Voor de meesten was het al enige tijd geleden dat zij dit spelletje hadden gespeeld, maar  de competitie sfeer zat  er al gauw in.  De niet-bowlers in de achterhoede, in gesprek natuurlijk over de activiteiten binnen onze vereniging, hielden toch ook wel in de gaten wanneer de eerste “strike”zou vallen.  Dit liet even op zich wachten, maar toen werd het ook menens!

Bij de tweede  ronde sloten zich al weer wat mee bowlers aan. Ook de biljarttafel werd in gebruik genomen. Al met al een gezellige middag, waarin we  elkaar al wat beter leerden kennen. Rond 18.00 uur begonnen onze magen te knorren en gingen we huiswaarts.