Nuttig en minder nuttig nieuws

prikbord van de site nerd ūüėą

12 juni 2018 – Sneller roeien? Effectiever coachen?

Selecteer op onze website menu “Roeien > Instructie > Roeien en Coachen van Jeroen Brinkman”.

Klik op de site op een van de icons voor meer informatie.
Screen shot van de beschikbare icons:

 

 

 


9 juni 2018 Р And Now For Something Completely Different

Onze web nerd nodigt iedereen uit om zijn / haar “digitale” kennis te delen om het roeien en RV Weert nog beter onder de aandacht te brengen. Schroom niet en mail je tips, trucs en wat dies meer zij naar¬†webmaster@rv-weert.nl. Dank-u-wel-zeer-beleefd, onze web nerd gaat er mee aan de slag!

24 mei 2018 – historisch foto materiaal van RV Weert nu (ook) op de site

Op de Facebook pagina van RV Weert staan prachtige foto’s die het prille begin van RV Weert laten zien. Die foto’s zijn nu ook te bekijken op de site. Je hebt dus geen Facebook account nodig om ze te bekijken. Onder menu FOTO/VIDEO&ZO klik je op¬†Foto’s 2016 en vroeger.

 

 

 

 


2 mei 2018 – Boten afschrijven in My-Fleet¬†voor dummies¬†“the easy way”

Tuurlijk, roeien is het (op √©√©n na?) leukste wat een mens kan doen. Ook erg leuk om te doen: boten afschrijven in My-Fleet. Dat kan op verschillende manieren. De makkelijkste manier: meld je aan in My-Fleet. Kies menu “Reservering” en dan “Reserveren”. Vul nu de datum en de tijd in en geef bij “Zoek” de bootcategorie in. Dan verschijnt er een lijst met alle boten, zie screen shot. De boten die nog beschikbaar zijn hebben een groene rechthoek in de laatste kolom. Vink de groene rechthoek aan en klik op “Reserveer”. Daarna komt er een pop-up scherm om te bevestigen. Klik nu op “OK”. That’s it.
Veel plezier toegewenst bij het afschrijven van de boten!

6 april 2018 – Handige en leuke nieuwe menu opties onder de menu’s ROEIEN en¬†FOTO/VIDEO&ZO

Het menu ROEIEN heeft nu 3 handige nieuwe menu opties: MySportsplanner, MyFleet en Buienradar Weert. Zo heb je de toepassing om je aan te melden voor een activiteit (of om er een te maken) en die om een boot af te schrijven direct beschikbaar via de site onder hetzelfde menu. En op buienradar vind je naast de info over het weer ook de tijden van de zonsopgang en zonsondergang, handig!

 

Het menu FOTO’S is omgedoopt naar¬†FOTO/VIDEO&ZO . Onder dit menu vind je nu drie nieuwe menu opties:¬†Video kanaal RV Weert, Facebook RV Weert en Twitter RV Weert. Klik er eens op en neus eens rond om te zien wat de RV Weert doet op Facebook en Twitter. Op het video kanaal vind je een aantal klassiekers, kijken!